Ontharen Alphen

Ontharen Alphen

Bent u klaar met scheren en/of harsen? Heeft u bijvoorbeeld overbeharing in uw gezicht waar u zich voor schaamt? Is laser ontharen onbekend terrein voor u? Kom naar Huidstudio Baarle waar de tijd wordt genomen om alles uit te leggen over pijnloos permanent ontharen met moderne IPL/DPL apparatuur. Klanten uit de hele omgeving waaronder Alphen hebben inmiddels de weg gevonden naar de studio.

Huidstudio Baarle is gespecialiseerd in definitief ontharen en het is geen nevenactiviteit zoals veel andere schoonheidssalons. Daarom heeft Huidstudio Baarle apparatuur die u niet snel bij een schoonheidssalon tegen komt. Door de specialisatie houden wij de prijzen lager dan onze concurrenten en heeft het permanent ontharen een beter resultaat. De prijslijst kunt u terug vinden op de website, wilt u een combinatie van behandelingen voor permanent ontharen, korting is dan bespreekbaar. Voor klanten uit Alphen is het slechts 5 minuten rijden naar Huidstudio Baarle!

Definitief ontharen is er niet alleen voor vrouwen maar zeker ook voor mannen. Rughaar is niet meer van deze tijd en Huidstudio Baarle biedt de oplossing. Vrouwen starten vaak met de bikinilijn maar zijn verbaasd over het resultaat en besluiten dan vaak ook de benen te laten doen. Huidstudio Baarle maakt geen reclame maar de nieuwe klanten komen via mond op mond reclame. Bij een vrijblijvende gratis intake wordt alles verteld over laser ontharen, wordt een proefflits gezet en maakt u kennis met de studio. Definitief ontharen in de omgeving van Alphen doet u bij Huidstudio Baarle!

Neem contact met ons op voor een behandelingsafspraak via info@huidstudiobaarle.nl of tel 0031628358144.

definitief ontharen Alphen
Klik hier voor onze
Valentijnsactie!